Okategoriserade | 24 november 2015

Äventyrslägret hjälper gärna till så att andra får komma ut på äventyr! 

Hej Lägerdeltagare och ni andra! Visst kan vi hjälpa en kompis till ett utmanade Äventyr ? ! Du hjälper till genom att bara klicka på länken och rösta på Hasse! Hälsningar Anders Ohlsson

Följ länken och rösta här: 

http://www.fjallravenpolar.se/UserProfile/12

  

Efterrätten….

 Hur många av våra lägerdeltagares föräldrar känner igen den här klassiska och goda efterrätten vi bjöd på idag?  

 

Sång- och dansläger 2015

 Vi började med att ha ett hemligt fredagsmys. Var ni där vet ni vad vi gjorde och för er andra så är tyvärr bilderna hemliga. Men vi kan avslöja att det var filmmys, kuddkrig och annat mysbus!

 På lördagen kom Isabella från Balanz förbi och hade danslektioner med oss. Vi dansade både i grupp och sen fick var och en lite personlig träning. Jättekul är bara förnamnet. Ute sken solen från en höstkall och klar himmel och inne sken alla deltagarna. 

                         
 

Räddningstjänsten

Söndag: Måste vara något med vårt gäng för idag blev det utryckning även under vårt besök hos räddningstjänsten i Strängnäs. Det var en bilolycka på väg 55 mot Enköping och som tur skadades inga personer så efter ca 1 timme kom de tillbaka så vi hann med att åka upp i hävaren innan lägret var slut. Vi hade även turen att Peter som jobbar som lägerledare faktiskt även jobbar på räddningstjänsten i Trollhättan/Vänersborg. Peter berättade om utrustningen som fanns i bilarna tills utryckningsgruppen var tillbaka.