Ett gäng glassiga bergsbestigare

Med imponerande beslutsamhet valdes glasskulor ur ett brett smaksortiment. Glassen avnöts med mycket skratt i hamnen. Fyllda med energi tog vi oss upp på  lurbergets utkiksplats på toppen. Nedanför i vattnet tog sedan några av oss årets första fotdopp. 

    
   

Ridning och autografsignering

Idag har vi haft en heldag med massa roliga äventyr! Vi har utmanat oss genom att träffa stora, fina, snälla hästar och tog en liten sväng både inomhus och i skogen med dessa. Sen lekte vi av oss all överskottsenergi i en lekpark och på konsert med dogge doggelito i strängnäs. Denna goa dg avslutas på bästa sätt med film och godis precis som sig bör på en lördag. Övertygad om att många kommer sova gott inatt!  

  

  

  

  

  

   
 

Motorläger Maj 2017

Nu har dammet lagt sig på motorbanan och dags för bloggen att komma upp! Folkrace på lördagen och Buggster på söndagen med gasen i botten båda dagarna! 

Pyssel- och julbaksläger!

Vi toppade fredagen med att efter den klassiska lägertacosen ha ett härligt födelsekalas!

På lördagen var det pyssel innan lunch och sedan tog vi en mysig promenad inne i Strängnäs. Hemkomna på Åsby bakade vi innan vi på kvällen hade filmkväll.

Pepparkakshusens montering och dekorering höll oss sysselsatta på söndagen ända tills vi avslutade lägret och åkte till Östertälje 16.00.

God Jul och Gott Nytt Lägerår!