Okategoriserade | 25 december 2015

Titta, Äventyrslägrets kompis Victor Bogesjö!

Äventyrslägret blir både glada och stolta av att se vår kompis Victor, som vi besöker varje år på SSRS i Fjällbacka, hjälper till i medelhavet med gula båtarna. Victor och hans kollegor gör att fantastisk jobb tycker Äventyrslägret!

   
 

Julbak och pysselläger lördag.

Julbak och pysselläger lördag.

Idag vaknade vi upp lagom till julkalendern och en lugn frukost efter det. När alla var nöjda med frukost rörde vi ihop en härlig fruktsallad och tog med den tillsammans med all färdig glass till Anders, chefen vår! Melonglass, saffransglass och chockladglass, gott! Det var mysigt att komma hem till Anders och krama om hans små söta hundar också!

Väl tillbaka på Åsby gård så började vi pyssla med smällkarameller för granen eller olika typer av pärlplattor, blev väldigt fint! Sen åt vi lunch och efter det tog vi en liten behövd paus innan vi trotsade stormen med en kortare promenad. Vi plockade upp vitmossa som blåst ner för att kunna använda till pynt.

När vi kom in igen kunde vi sätta igång med lussebullebak! Så juligt och gott! 

    
    
    
   

Julbak och pysselläger

Julbak och pysselläger

Årets fantastiska lägersäsong går mot sitt slut, men vi ska såklart avsluta på topp på årets sista läger. Stormen helga har varit i farten så en myskväll inne satt som en smäck för oss alla. Vi har avnjutit en god måltid med lax och rotsaker, tittat och dansat till idolfinalen. Vi har dessutom hunnit pyssla lite grann och varit lite innovativa med glassmaksättning. Vi somnar med stor förväntan på hur denna glass ska upplevas imorgon.  

     

Okategoriserade | 24 november 2015

Äventyrslägret hjälper gärna till så att andra får komma ut på äventyr! 

Hej Lägerdeltagare och ni andra! Visst kan vi hjälpa en kompis till ett utmanade Äventyr ? ! Du hjälper till genom att bara klicka på länken och rösta på Hasse! Hälsningar Anders Ohlsson

Följ länken och rösta här: 

http://www.fjallravenpolar.se/UserProfile/12